PROPOZYCJA LUNCHOWA

Przekąski zimne / sałaty

  • Mix świeżych sałat z piersią z kurczaka, kaparami i czarnymi oliwkami
  • Sałatka z grillowanych warzyw z ciecierzycą w dressingu balsamicznym
  • Plastry łososia marynowane w soku z limonki, mięty i miodu
  • Pieczywo naszego wypieku
  • Masło / oliwa / balsamico

Zupy:

  • Krem z zielonego groszku z kwaśną śmietaną i ziołowymi grzankami
  • Żur na wędzonce z jajem i białą kiełbasą

Dania główne w podgrzewaczach:

  • Roladki ze schabu z fasolką szparagową w sosie kurkowym z Martini
  • Fileciki z kurczaka zapieczone z pesto, mozarellą i pomidorami
  • Roladki z soli i cukinii z sosem serowym z czerwonym pieprzem

Dodatki do dań:

  • Opiekane ziemniaczki ze słodką papryką, rozmarynem i czosnkiem
  • Warzywa blanszowane z masełkiem migdałowym
  • Baby marchew z migdałami

Desery:

  • Rolada z kremem śmietanowym i owocami
  • Tarta z gruszkami i kardamonem z razową kruszonką
  • Serniczki czekoladowe z wiśniami
  • Owoce krojone i filetowane