Grand Catering  – art of cuisine

Jesteśmy firmą wyodrębniona w 2008 roku z działalności gastronomicznej prowadzonej przez restaurację Prowansja, a następnie Tłusta Gęś w Warszawie.

Duże zainteresowanie naszych dotychczasowych klientów ofertą obsługi imprez i szybki wzrost zapotrzebowania na nasze usługi zainspirował nas do stworzenia firmy dedykowanej obsłudze cateringowej oraz budowy profesjonalnej kuchni pod Warszawą i zaplecza umożliwiającego serwis nawet 20.000 osób.

Nasze rozwiązania dopasowane są do miejsca, budżetu oraz charakteru imprezy. Menu jak i aranżacje tworzymy indywidualnie w oparciu o wizję i zapotrzebowanie naszych Klientów.

 

Nasz Zespół

Nasz zespół to młodzi, energiczni i kreatywni ludzie, dla których organizacja eventów to nie tylko praca a życiowa pasja. Obserwujemy trendy i nowości, które pojawiają się na rynku gastronomicznym, aby zaskakiwać nawet najbardziej wymagających Klientów. Naszą przewagą jest osobisty udział menedżera podczas cateringów, który dba o każdy szczegół i szybko reaguje w najbardziej wymagających momentach.

Szef Kuchni Jakub Pałaszewski  – od początku związany z firmą Grand catering. Swoje doświadczenie zdobywał w restauracji Nowa La Boheme oraz restauracji Prowansja. Obecnie również szef kuchni w restauracji Zagłobianka w Nieporęcie. Specjalizuje się w kuchni francuskiej międzynarodowej oraz polskiej. Najbardziej prestiżowe eventy jakie zorganizował w naszej firmie: Orange Warsaw Festival, Charytatywny Bal Dziennikarzy, Rozdanie Nagród Kisiela, 85lecie Polskiego radia i wiele innych.

Menedżer Kalina Tarasiuk – Odpowiada za powstanie firmy Grand Catering. Na początku związana z warszawską restauracją Prowansja, następnie obserwując zapotrzebowanie naszych Klientów, stworzyła nową markę na warszawskim rynku – Grand catering. Odpowiada osobiście za każdy projekt, na początku przy ustalaniu menu oraz szczegółów związanych z aranżacją miejsca i wymagań Klientów. Podczas realizacji eventu dba o najmniejsze szczegóły, pilnuje pracy całej ekipy, od kuchni aż po obsługę kelnerską. To osoba skupiona na efektywnej realizacji celu oraz utrzymaniu najwyższych standardów.

 

Możliwości i doświadczenie

Obserwując światowe trendy w branży cateringowej oferujemy innowacyjne technologie i nowoczesny design, jednocześnie dostosowując aranżację imprez i menu do oczekiwań naszych klientów. Dysponujemy najwyższej klasy sprzętem cateringowym, który pozwala nam realizować nawet najbardziej nietypowe zamówienia.Współpraca z zespołem doświadczonych kelnerów gwarantuje sprawną obsługę i serwis będący kluczem do sukcesu każdego eventu.