Grand Catering  - art of cuisine

Jesteśmy firmą wyodrębniona w 2008 roku z działalności gastronomicznej prowadzonej przez restaurację Prowansja, a następnie Tłusta Gęś w Warszawie.

Duże zainteresowanie naszych dotychczasowych klientów ofertą obsługi imprez i szybki wzrost zapotrzebowania na nasze usługi zainspirował nas do stworzenia firmy dedykowanej obsłudze cateringowej oraz budowy profesjonalnej kuchni pod Warszawą i zaplecza umożliwiającego serwis nawet 20.000 osób.

Nasze rozwiązania dopasowane są do miejsca, budżetu oraz charakteru imprezy. Menu jak i aranżacje tworzymy indywidualnie w oparciu o wizję i zapotrzebowanie naszych Klientów.

Nasz Zespół

Nasz zespół to młodzi, energiczni i kreatywni ludzie, dla których organizacja eventów to nie tylko praca a życiowa pasja. Obserwujemy trendy i nowości, które pojawiają się na rynku gastronomicznym, aby zaskakiwać nawet najbardziej wymagających Klientów. Naszą przewagą jest osobisty udział menedżera podczas cateringów, który dba o każdy szczegół i szybko reaguje w najbardziej wymagających momentach.

Kalina - Dyrektor Zarządzający Odpowiada za powstanie firmy Grand Catering. Na początku związana z warszawską restauracją Prowansja,  następnie obserwując zapotrzebowanie naszych Klientów, stworzyła nową markę na warszawskim rynku - Grand catering. Odpowiada osobiście za każdy projekt, na początku przy ustalaniu menu oraz szczegółów związanych z aranżacją miejsca i wymagań Klientów. Podczas realizacji eventu dba o najmniejsze szczegóły, pilnuje pracy całej ekipy, od kuchni aż po obsługę kelnerską. To osoba skupiona na efektywnej realizacji celu oraz utrzymaniu najwyższych standardów.

Basia - Manager ds eventów 
Specjalizuje się w eventach okolicznościowych, uroczystościach rodzinnych, a przede wszystkim w weselach. Basia to nasz kreator  designu, gust i smak z jakim podchodzi do przygotowania każdej uroczystości przechodzi oczekiwania wszystkich Klientów.  Z firmą związana od 10 lat, początkowo nabierała doświadczenia w obsłudze klientów w renomowanej warszawskiej restauracji, następnie objęła funkcję menedżera hotelu, aby wrócić do nas z głową pełną pomysłów.

Marcin - Koordynator eventów
Związany z firmą Grand Catering od 7 lat. Początkowo przygodę z gastronomią zaczynał jako specjalista ds obsługi klienta, szybko natomiast przeszedł na stanowisko Szefa Sali. Marcin odpowiada za cateringi od momentu zlecenia do wyjścia ostaniego Gościa z eventu. Odpowiada za montaż i demontaż przestrzeni, skrupulatnie obserwuje obsługę podczas cateringów i szybko reaguje na potrzeby Klientów. Spokój, profesjonalizm i wysoka kultura osobista sprawiają, że każdy Klient zabiega o jego obecność na imprezach. Pasjonat barmaństwa, często staje za barami naszych Gości, czarując wyśmienitymi koktajlami z dodatkiem alkoholu 😉

Krzysztof - Właściciel firmy Grand Catering Od niego wszystko się zaczęło! Początkowo restaurator warszawskiej knajpy Prowansja, następnie otworzył kolejno restauracje w Nieporecie, takie jak: Tawerna w Porcie Jachtowym Nieporęt, Dolce Vita, Zagłobianka, a od lutego 2020 roku właściciel kompleksu Cicha Woda nad Jeziorem Zegrzyńskim.  Krzysztof to głowa pełna pomysłów, które w sekundę wdraża do realizacji i zaraża nimi cały zespół. Przebojowy, decyzyjny, z doskonałym podejściem do Klientów. 

Łukasz - Szef Kuchni 
Doświadczenie kulinarne zdobywał w warszawskich restauracjach, takich jak La Bohem, Prowansja oraz Tłusta Gęś. To pasjonat gotowania, kreator smaku
i wyglądu potraw. Specjalizuje się w kuchni polskiej, śródziemnomorskiej oraz francuskiej. Łukasz w swojej pracy kieruje się profesjonalizmem, niebanalnymi pomysłami i odwagę, potrafi połączyć najróżniejsze smaki. Jego potrawy można również spróbować w restauracji Zagłobianka i w karczmie Cicha Woda Nieporęt. 

Naoufel - Specjalista ds. obsługi klienta
Dusza człowiek, wiecznie uśmiechnięty i niesamowicie uprzejmy, a do tego zna, aż 6 języków obcych:). Potrafi zaskarbić sobie każdego Klienta. Związany z naszą firmą od 12 lat, zna każdy zakamarek naszego magazynu, dlatego to on najczęściej odpowiada za montaż i demontaż u Klienta. Podczas eventów skupiony na pracy, energiczny i bardzo oddany projektowi.   

Możliwości i doświadczenie

Obserwując światowe trendy w branży cateringowej oferujemy innowacyjne technologie i nowoczesny design, jednocześnie dostosowując aranżację imprez i menu do oczekiwań naszych klientów. Dysponujemy najwyższej klasy sprzętem cateringowym, który pozwala nam realizować nawet najbardziej nietypowe zamówienia.Współpraca z zespołem doświadczonych kelnerów gwarantuje sprawną obsługę i serwis będący kluczem do sukcesu każdego eventu.