Każda impreza wymaga indywidualnego podejścia, dlatego wszystkie realizacje cateringowe rozpoczynamy od poznania oczekiwań Klienta. Przedstawiamy propozycje menu przygotowane przez naszego Szefa Kuchni oraz rekomendujemy sposoby aranżacji.

Propozycje menu

Dania, produkty wygląd potraw dobieramy do indywidualnych potrzeb Klienta. Nasz Szef Kuchni Jakub Pałaszewski osobiście dopilnuje wysokiej jakości serwowanych dań podczas cateringu, a także odpowie na wszelkie pytania podczas degustacji, .

Aranżacja

Właściwa i efektowna aranżacja przyjęcia to bardzo ważny element. Podczas spotkań z Klientem nasz menedżer Kalina Tarasiuk dopełni wszelkich starań, aby poznać wszelkie szczegóły dotyczące wystroju, odpowiednio dobranych kolorów, mebli cateringowych, czy dekoracji. Podejmujemy się rzeczy niemożliwych, budujemy wspólną wizję na oczach Klienta.   

Atrakcje

Jesteśmy partnerem dla naszych klientów. Organizujemy dodatkowe atrakcje, które podniosą poziom rozrywkowy wydarzenia. 

W zależności od charakteru wydarzenia dobieramy elementy z szerokiego wachlarza możliwości:

  • bufet – zimny, gorący, słodki, deserowy
  • koktajl fingerfood – przekąski na jeden kęs, eleganckie, fikuśne i bardzo popularne
  • round the table – impreza zasiadana
  • grill – piknik, garden party
  • stoiska cateringowe
  • pokazy barmańskie – mobilne bary
  • menu tematyczne
  • dodatkowe atrakcje

Lubimy wyzwania, dlatego realizujemy również nietypowe zamówienia. Dla nas nie ma rzeczy niemożliwych.