Firma Grand Catering miała przyjemność trzy lata z rzędu organizować wspólnie z firmą Rochstar catering dla Artystów oraz VIPów podczas fetiwalu orange Warsaw. Catering dwa razy odbywał się na stadionie narodowym, natomiast w zeszłym roku na Torze wyścigów konnych.

ARTYŚCI

Catering dla Artystów trwał przez cały dzień. Obsługiwaliśmy ok 150 osób każdego dnia.

Catering składał się z:

  • śniadania
  • całodziennych przekąsek i przerwy kawowej
  • lunchu
  • kolacji
  • przekąsek po występach

Z racji wymagań artystów, w menu dostępne były dania bezglutenowe, wegańskie oraz wegetariańskie. Przez cały dzień dostępne były przekąski: sandwiche, tortille, rogaliki, danishe oraz napoje, koktajle owocowe i soki wyciskane.
Na potrzeby cateringu zbudowaliśmy kuchnię cateringową, gdzie sztab naszych kucharzy przygotowywał świeże posiłki.

VIP

  • Ilość osób: 2 000 os.
  • czas trwania 8 h
  • Ilość kelnerów: 25
  • Ilość kucharzy: 15

Bufet:

  • zimny,
  • gorący,
  • deserowy.