Czas trwania przyjęcia: 5 h
Ilość osób: 80
Obsługa: 6 kelnerów

Idea cateringu: Na początku welcome drink – kieliszek Prosseco oraz przekąski na jeden kęs serwowane wśród gości przez kelnerów. Następnie po części oficjalnej zostały otwarte bufety.

Dodatkowo dostępny open bar dla gości z dostępną listą drinków:

  • Mohito,
  • Caipirihnia,
  • Dell Boy,
  • Cosmopolitan,
  • Ambassador

astra-7143

Na powitanie

  • Prosseco serwowane wśród Gości
  • Przekąski na jeden kęs na jedno porcjowej zastawie
  • Krewetki marynowane w soku z limonki i imbirze
  • Kozi ser z daktylami i szynką serrano
  • Naleśnik z salsą z mango, pikantną papryką i chipsem z bekonu
  • Roladki z cukinii w cieście z pomidorami suszonymi, rukolą i ziołową riccottą

astra-7127

Propozycja menu bufetowego

Przekąski zimne

  • Polędwiczki marynowane w imbirze i kolendrze na rukolii
  • Sałatka z ryżowego makaronu z sezamowym kurczakiem, grzybkami shitake, kolendrą i świeżym ogórkiem
  • Carpaccio z tuńczyka wędzonego dymem z salsą z czerwonej cebuli
  • Placuszki z mąki gryczanej z guacamole i suszonymi pomidorami
  • Karp wędzony z tartym chrzanem
  • Warzywa grillowane z pikantną oliwą i ziołami prowansalskimi
  • Tatar z łososia z piklami
  • Mix bułeczek koktajlowych

astra-7825

Zupa

  • Rozgrzewająca zupa tajska z krewetkami, kurczakiem i mleczkiem kokosowym

Danie główne

  • Kaczka pieczona z jabłkami i sosem różanym
  • Halibut zapieczony z chrupiącą skórką w sosie maślano – cytrynowym
  • Kotleciki cielęce duszone w sosie cydrowym
  • Pierogi z bobem, kozim serem i kurkami
  • Warzywne tagliatelle z ziołami i struganym parmezanem
  • Kluseczki leniwe z masełkiem i szałwią
  • Zapiekany kalafior z beszamelem

astra-7757

Desery

  • Sernik czekoladowy z wiśniami
  • Mus z białej czekolady z granatem i bezą
  • Ciasto ze śliwkami i kardamonem z chrupiącą kruszonką
  • Owoce filetowane