Po raz kolejny mieliśmy możliwość uczestniczyć w wielkim wydarzeniu dla Toyota Polska. W styczniu 2017 roku obsłużyliśmy przez 8 dni łącznie 6 000 osób. W hali expo wybudowaliśmy kawiarnię, która obsługiwała od rana do wieczora ok 700 osób dziennie, serwując napoje ciepłe, a także soki wyciskane, koktajle, ciasta, kanapki i wiele innych. Wieczorem natomiast, odchodząc od tradycyjnego bufetu, zbudowaliśmy dla naszych Gości kuchnie LIVE COOKING, z której 30 kucharzy serwowało na bieżąco dania z różnych kuchni. Nasza firma również zajęła się obsługą barów.
Szczegóły eventu:
Czas trwania przyjęcia: 15 h
Ilość dni: 5
Ilość osób: 650 - 700
Miejsce: EXPO Prądzyńskiego
Obsługa: 60 kelnerów
Manager Sali: 4 osoby
Kuchnia: 30 kucharzy
Ilość barów: 6