PIKNIK - GRILL MENU
Imprezy plenerowe to doskonały pomysł zarówno na firmowy piknik, rodzinną uroczystość czy festiwal. Posiadamy bogate doświadczenie w realizacji cateringu na świeżym powietrzu, zarówno w formie barbecue, punktów sprzedażowych na imprezach masowych, szwedzkich stołów i dań serwowanych. Współpraca z wiarygodnymi dostawcami oraz dostęp do najnowocześniejszego sprzętu cateringowego umożliwia nam sprawną i profesjonalną obsługę każdej imprezy, bez względu na miejsce oraz liczbę uczestników. Sprawdzone rozwiązania aranżacji przestrzeni pozwalają na uniezależnienie imprezy plenerowej od pogody i cieszenie się świeżym powietrzem.
Państwo wybierają miejsce, my robimy resztę. Spełniamy marzenia, rekomendujemy rozwiązania aranżacyjne, proponujemy menu dostosowane do miejsca, sytuacji i pory roku.
Mięsa:
- Karkówka w korzennej marynacie z ziołami,
- Skrzydełka kurczaka w sosie Barbecue,
- fileciki z piersi kurczaka w miodowej zalewie z kurkumą,
- Kaszanka wiejska,
- Kiełbasa zwyczajna,
- Szaszłyki wieprzowe z cebulą, papryką i ananasem
- hamburgery
Ryby:
- Grillowane sardynki
- łosoś
- pstrąg pieczony z masłem i ziołami
Dodatki:
- Warzywa grillowane z olwią i ziołami
- papryka,
- cukinia,
- pieczarki,
- bakłażan,
- Ziemniaki grillowane z sosem czosnkowym
- Smalec domowy
Sosy do mięs:
- czosnkowy,
- musztardowy,
- Barbecue
Bufet sałatkowy / przekąski:
- Ogórki kiszone i małosolne,
- surówka z białej kapusty,
- surówka z czerwonej kapusty,
- Mix świeżych sałat z warzywami (pomidory, ogórki, cebula, papryka kolorowa)
- Sosy do sałat:
- majonezowy,
- miodowo – musztardowy,
- ziołowy vinegret.
- Pieczywo jasne / ciemne