Kolacja serwowana zasiadana
Uroczysta forma przyjęcia, która najczęściej wybierana jest podczas gal i bankietów biznesowych, a także podczas przyjęć rodzinnych.
Kolacja zasiadana wymaga szczególnej precyzji i doświadczenia cateringowego. Przeprowadzenie takiej kolacji wymaga zbudowania na miejscu kuchni cateringowej, która umożliwi sprawne i szybkie wyserwowanie dań. Dobór odpowiedniej i wyszkolonej ilości personelu jest kolejnym niezbędnym elementem.
Nasza firma spełni nawet najbardziej nietypowe zachcianki dotyczące menu, aranżacji potraw oraz przestrzeni. Dzięki naszej obsłudze będziecie mogli cieszyć się Państwo wyjątkowymi chwilami w gronie rodziny i przyjaciół. Nasze doświadczenie sięga serwowania podczas bnkietów nawet do 2 000 osób.
Propozycja Menu Serwowanego:
Na powitanie gości / serwowane przez kelnerów wśród gości /
Welcome drink:
- Wino musujące z kroplą cream de casis
- Koktajl bezalkoholowy na bazie melona i jarmużu z dodatkiem mleka kokosowego
Przekąski typu finger food serwowane wśród
- Szaszłyki z grillowanej papryki, bakłażana i batata
- Roladki z piersi z kurczaka z chowu ekologicznego z twarogiem, szpinakiem i kaparami
- Tatar wołowy na chrupiącej grzance
- Baby mozarella, pomidor koktajlowy i świeża bazylia z sosem pesto
Menu serwowane
Przystawka zimna do wyboru
- Tatar z łososia z musem z avocado skropiony oliwą z pestek z dyni podany z chrupiącą ziołową grzanką
- Carpaccio z półgęska z granatem w sosie truflowym na rukoli
- Krewetki marynowane w kolendrze i imbirze z salsą mango i chilli na kruchej sałacie
Danie główne do wyboru
- Kaczka pieczona w sosie porzeczkowym serwowana z roladą ziemniaczaną i kuleczkami z buraków marynowanych w miodzie i soku z cytryny
- Tournedos z łososia z sosem sojowym, trawą cytrynową na puree z białych warzyw
- Rolada cielęca na smażonych borowikach z puree ziemniaczanym z oliwą truflową i młodą kapustą
Deser do wyboru
- Parfait chałwowe z musem z malin
- Tarta truskawkowa w morzu waniliowym z cynamonem
- Mus z białej czekolady z marynowanymi limonkami