Cateringi w formie lunchu zazwyczaj ograniczają się do formy bufetowej. Wzbogacamy nasze lunche również daniami przygotowanymi w ekologicznych boxach, wyporcjowane i przygotowane zgodnie z potrzebą naszych Gości. Stawiamy na świeżość, jakość produktów i sezonowość potraw. Specjalizujemy się również w lunchach w formie Live cooking, gdzie nasi kucharze na oczach klienta wydają aromatyczne i nietypowe potrawy.
PROPOZYCJA LUNCHOWA w różnych wersjach:
Gotowe boxy:
- Hummus / świeże sałaty / świeże warzywa / pita / kiszone warzywa
- Tortilla / pastrami / kimchi / sos ostra papryka
- Sałata quinoa / ogórek / papryka / oliwki / sos ziołowy
- Burger / marynowane tofu / konfitura z czerwonej cebuli / sałaty
Zupy serwowane:
- Krem z zielonego groszku z kwaśną śmietaną i ziołowymi grzankami
- Chłodnik z melona grzanką ziołową
- Barszcz ukraiński ze śmietaną
- Krem szczawiowy z płatkami migdałów
Dania główne w podgrzewaczach:
- Roladki ze schabu z fasolką szparagową w sosie kurkowym z Martini
- Fileciki z kurczaka zapieczone z pesto, mozarellą i pomidorami
- Roladki z soli i cukinii z sosem serowym z czerwonym pieprzem
- Opiekane ziemniaczki ze słodką papryką, rozmarynem i czosnkiem
- Duszona dynia w mleku kokosowym z kolendrą
- Baby marchew duszona w miodzie i cytryną
Desery:
- Makaroniki z kremem pistacjowym
- Mini tarta cytrynowa z opalaną bezą
- Pudding Chia z musem z marakui
- Przekładaniec z ciasta marcepanowego i kremu bazyliowego