Cateringi w formie lunchu zazwyczaj ograniczają się do formy bufetowej. Wzbogacamy nasze lunche również daniami przygotowanymi w ekologicznych boxach, wyporcjowane i przygotowane zgodnie z potrzebą naszych Gości. Stawiamy na świeżość, jakość produktów i sezonowość potraw. Specjalizujemy się również w lunchach w formie Live cooking, gdzie nasi kucharze na oczach klienta wydają aromatyczne i nietypowe potrawy.

PROPOZYCJA LUNCHOWA w różnych wersjach:

Gotowe boxy:

  • Hummus / świeże sałaty / świeże warzywa / pita / kiszone warzywa
  • Tortilla / pastrami / kimchi / sos ostra papryka
  • Sałata quinoa / ogórek / papryka / oliwki / sos ziołowy
  • Burger / marynowane tofu / konfitura z czerwonej cebuli / sałaty

Zupy serwowane:

  • Krem z zielonego groszku z kwaśną śmietaną i ziołowymi grzankami
  • Chłodnik z melona grzanką ziołową
  • Barszcz ukraiński ze śmietaną
  • Krem szczawiowy z płatkami migdałów

Dania główne w podgrzewaczach:

  • Roladki ze schabu z fasolką szparagową w sosie kurkowym z Martini
  • Fileciki z kurczaka zapieczone z pesto, mozarellą i pomidorami
  • Roladki z soli i cukinii z sosem serowym z czerwonym pieprzem
  • Opiekane ziemniaczki ze słodką papryką, rozmarynem i czosnkiem
  • Duszona dynia w mleku kokosowym z kolendrą
  • Baby marchew duszona w miodzie i cytryną

Desery:

  • Makaroniki z kremem pistacjowym
  • Mini tarta cytrynowa z opalaną bezą
  • Pudding Chia z musem z marakui 
  • Przekładaniec z ciasta marcepanowego i kremu bazyliowego