Ilość osób: 280
Czas trwania: 8 h
Ilość obsługi: 36
Ilość kucharzy: 12
Obsługa barmańska: 2
Miejsce: Siedziba Klienta
Wstępne założenia oferty cateringowej:
- Powitalny coctail
- Kolacja zasiadana
- Bufet słodki
MENU PODCZAS EVENTU:
Welcome drink serwowany przez kelnerów:
- Kir Royal – wino musujące Rondel Cava z kroplą creme de casis
- Cendrillon – wykwintny poncz cytrynowo-pomarańczowy
Ciepłe przekąski serwowane na ciepło wśród gości
- Sakiewki z ciasta filo z krewetkami i konfiturą z pomidorów
- Mini kofta na szpadkach z sosem tzatziki
- Placuszki z dyni z wędzonym pstrągiem
Kolacja zasiadana
Przystawki zimne wyserwowane w stole:
♠ Rożki z parmezanu nadziewane szpinakowo – ziołowo riccottą
♠ Tatar z łososia wyserwowany na chrupiącej grzance
♠ Rolada z papieru ryżowego z carpaccio wołowym
Danie główne do wyboru:
♠ Kaczka pieczona z jabłkiem w sosie miodowo-cynamonowym podana z domowymi ziemniaczanymi kluseczkami i modrą kapustą
♠ Pieczony Sandacz serwowany na duszonym szpinaku z gałką muszkatołową i rissotto
z dzikiego ryżu
♠ Danie wegetariańskie: Grillowane bakłażany marynowane w balsamico z dressingiem ogórkowym
Słodki bufet:
♠ Mus z białej czekolady z marynowanymi limonkami
♠ Puszysty sernik z czarnej czekolady z wiśniami w rozgrzewającym rumie
♠ Mus kawowy z mini bezą i likierem jajecznym
♠ Mini tarty z kremem orzechowym i czarną czekoladą
♠ Muffiny z kremem pistacjowym i koralową posypką
♠ filetowane owoce sezonowe i śródziemnomorskie (kiwi, banany, ananasy, melon, arbuz, jabłka, gruszki, morele)
Napoje / wino (dostępne przez 6 h bez limitu)
♠ Kawa z ekspresu
- Mleko
- śmietanka
- cukier biały
- cukier brązowy
♠ Wybór Herbat (owocowe,czarne, Earl Gray, Zielona, miętowa )
- cytryna
- miód
♠ Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy, grejfrutowy, z czarnej porzeczki)
♠ woda mineralna gazowana, niegazowana – z miętą i cytryną
Opcja z napojami alkoholowymi I (bez limitu 3 h):
♠ Wino białe i czerwone Neblina Chile (chardonnay/Merlot/Cabernet Sauvignon) serwowane przez kelnerów