Ilość osób: 280

Czas trwania: 8 h

Ilość obsługi: 36

Ilość kucharzy: 12

Obsługa barmańska: 2

Miejsce: Siedziba Klienta

Wstępne założenia oferty cateringowej:

Procter & Gamble - catering

MENU PODCZAS EVENTU:

Welcome drink serwowany przez kelnerów:

  • Kir Royal – wino musujące  Rondel Cava z kroplą creme de casis
  • Cendrillon – wykwintny poncz cytrynowo-pomarańczowy

 

Ciepłe przekąski serwowane na ciepło wśród gości

  • Sakiewki z ciasta filo z krewetkami i konfiturą z pomidorów
  • Mini kofta na szpadkach z sosem tzatziki
  • Placuszki z dyni z wędzonym pstrągiem

 

Kolacja zasiadana

 Przystawki zimne wyserwowane w stole:

♠        Rożki z parmezanu nadziewane szpinakowo – ziołowo riccottą

♠        Tatar z łososia wyserwowany na chrupiącej grzance

♠        Rolada z papieru ryżowego z carpaccio wołowym

 Procter & Gamble - catering

Danie główne do wyboru:

♠        Kaczka pieczona z jabłkiem w sosie miodowo-cynamonowym podana z domowymi ziemniaczanymi kluseczkami i modrą kapustą

♠        Pieczony Sandacz serwowany na duszonym szpinaku z gałką muszkatołową i rissotto
z dzikiego ryżu

♠        Danie wegetariańskie: Grillowane bakłażany marynowane w balsamico z dressingiem ogórkowym

 

Słodki bufet:

♠        Mus z białej czekolady z marynowanymi limonkami

♠        Puszysty sernik z czarnej czekolady z wiśniami w rozgrzewającym rumie

♠        Mus kawowy z mini bezą i likierem jajecznym

♠        Mini tarty z kremem orzechowym i czarną czekoladą

♠        Muffiny z kremem pistacjowym i koralową posypką

♠        filetowane owoce sezonowe i śródziemnomorskie (kiwi, banany, ananasy, melon, arbuz, jabłka, gruszki, morele)

 Procter & Gamble - catering

Napoje / wino (dostępne przez 6 h bez limitu)

♠        Kawa z ekspresu

  • Mleko
  • śmietanka
  • cukier biały
  • cukier brązowy

♠        Wybór Herbat (owocowe,czarne, Earl Gray, Zielona, miętowa )

  • cytryna
  • miód

♠        Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy, grejfrutowy, z czarnej porzeczki)

♠        woda mineralna gazowana, niegazowana – z miętą i cytryną

 

Opcja z napojami alkoholowymi I (bez limitu 3 h):

♠        Wino białe i czerwone Neblina Chile (chardonnay/Merlot/Cabernet Sauvignon) serwowane przez kelnerów