Firma Grand Catering miała przyjemność trzy lata z rzędu organizować wspólnie z firmą Rochstar catering dla Artystów oraz VIPów podczas fetiwalu orange Warsaw. Catering dwa razy odbywał się na stadionie narodowym, natomiast w zeszłym roku na Torze wyścigów konnych.
ARTYŚCI
Catering dla Artystów trwał przez cały dzień. Obsługiwaliśmy ok 150 osób każdego dnia.
Catering składał się z:
- śniadania
- całodziennych przekąsek i przerwy kawowej
- lunchu
- kolacji
- przekąsek po występach
Z racji wymagań artystów, w menu dostępne były dania bezglutenowe, wegańskie oraz wegetariańskie. Przez cały dzień dostępne były przekąski: sandwiche, tortille, rogaliki, danishe oraz napoje, koktajle owocowe i soki wyciskane.
Na potrzeby cateringu zbudowaliśmy kuchnię cateringową, gdzie sztab naszych kucharzy przygotowywał świeże posiłki.
VIP
- Ilość osób: 2 000 os.
- czas trwania 8 h
- Ilość kelnerów: 25
- Ilość kucharzy: 15
Bufet:
- zimny,
- gorący,
- deserowy.